Wat doen wij?

Zelf je groente kweken en eigen bloemen op je tuin laten groeien. De ervaren tuinders onder ons weten wat je daar voor moet doen. Maar ook degene die nog niet alle kennis en ervaring heeft is welkom bij OVV. De vereniging wil het tuinieren uitoefenen en bevorderen.

De leden van OVV kunnen via een collectieve inkoop zaden en tuinartikelen aanschaffen. Dit gebeurt uiteraard altijd aan het begin van het tuinseizoen. De inkoopcommissie zorgt ieder jaar weer dat dit perfect verloopt.

Er zijn verschillende commissies die specifieke zaken oppakken. Zo is er ook een tuincommissie die zich bezighoudt met de toewijzing van de tuinen. Verder voeren zij ook de regelmatige inspecties om er voor te zorgen dat we het met elkaar ook goed (onder)houden.

Plantenruildag, midzomerborrel, productenmarktje en de Nieuwjaarsborrel. Dit zijn enkele zaken die door de evenementencommissie worden georganiseerd.

Zo werken leden met elkaar en voor elkaar. Hierover wordt ook gecommuniceerd met inzet van de Redactie via het kwartaalblad de Tuinkabouter. Verder kent de OVV ook nieuwsbrieven en worden belangrijke zaken direct via de mail gemeld aan onze leden.

Alle gegevens over bestuur en commissies zijn vermeld onder Contact.