Geslaagde herfstborrel bij OVV

Op 15 oktober was het weer goed toeven bij OVV. De herfstborrel die was georganiseerd vanaf 17:00 uur vormde tegelijk het moment om te winnaars bekend te maken van de hoogste zonnebloem en de grootste pompoen. Om daarmee maar gelijk in huis te vallen:

Winnaars
Hoogste zonnebloem (3.56 meter): Frank Rutte
Grootste pompoen (146 cm omtrek): Gelijk geëindigd, Ben Tangena en Christiana Pavaloiu

We feliciteren deze leden met het prachtige resultaat en ze krijgen een cadeaubon. Opvallend is wel dat het de leden zijn op het tweede pad zitten. Dus is onze vraag of die grond daar zo vruchtbaar is. We zullen het onderzoeken (grapje).    

De borrel was zoals altijd heel gezellig en sfeervol. Maar er waren ook goede gesprekken over de rollen en taakverdeling binnen onze vereniging. Er kon worden vastgesteld dat het bestuur wel heel veel op haar bordje heeft. Daarom zou het goed zijn om met meer mensen te kijken naar de werkzaamheden die moeten gebeuren. En ook uit te voeren. Denk aan onderhoud van het clubhuis, snoeiwerk, tuininspecties. Kortom alles wat er nu vaak tussendoor moet gebeuren door een kleine groep mensen.

Na afloop van de borrel is afgesproken dat we met een groepje rond de tafel gaan zitten om te kijken hoe we het bestuur kunnen ondersteunen met het een en ander. Wie wil kan meedoen als er interesse is om met het groepje te brainstormen.

 Zoals bekend was het beoogde potluck diner vervallen. Wellicht dat we dat volgend jaar wat vroeger in het jaar plannen. Dan is er meer te oogsten. We houden je op de hoogte.