Midzomerviering 2022

Op 18 juni was het nog niet echt de langste dag van het jaar, maar wel een van de gezelligste. OVV had veel te vieren en daarom was de traditionele midzomerviering ook het moment om de officiële opening van onze mooie nieuwe brug te laten plaatsvinden.

Om 4 uur ’s middags verzamelden de leden zich voor de ingang van het OVV-complex om de opening van de brug bij te wonen. En niet alleen voor dat gebeuren was men gekomen; OVV heeft nu ook elektriciteit en water beschikbaar. Nicole noemde dit allemaal in de openingstoespraak. Daarin verwees zij ook naar de zeer gewaardeerde inzet van de gemeente Oegstgeest, de vrijwilligers en de sponsor Randstad Electrotechniek b.v. die eraan hebben bijgedragen om dit alles voor elkaar te krijgen. Ook werd Fonds 1818 genoemd, die OVV de extra financiële middelen heeft verstrekt voor investeringen in materialen.

De officiële handeling van het lint doorknippen werd uitgevoerd door Ivonne en Mathilde. En dat was ook het moment om de bubbels in te schenken en met met elkaar te proosten op alles wat er was bereikt en wat er nog gaat komen met de vereniging.

En daarna kon het informele deel van de midzomerviering beginnen. De evenementencommissie had intussen alles gereed gemaakt met drankjes en hapjes. In de warme middagzon bleven de leden nog lang nazitten. Het was weer een bewijs dat OVV niet alleen een vereniging is van tuinliefhebbers, maar ook een groep mensen is die van gezelligheid en sociaal contact houden.